Yangın Algılama ve İkaz Sistemleri

Alarm sisteminiz ile birlikte çalışan duman-ısı dedektörü iş yerinizdeki duman ve ani ısı değişikliklerini fark eder, Alarm Haber Alma Merkezi’ne sinyal gönderir.

Haber Alma Merkezi Ortalama 10 saniye içinde size ulaşır, tehlikeyi teyit etmeniz halinde itfaiyeyi hemen işyeri adresine yönlendirir.

Alarm sisteminiz kurulu olmadığı durumlarda bile yangına tehlikesine karşı koruma altında olursunuz.

ISO ve TSE Standartlarına uygun olarak üretilmiş olan, ısıya dayanıklı şartlarda üretilmiş cihazlar ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Yangın Alarm Sistemleri,yangının asgari süre içinde algılanması ve bu sayede hemen müdahaleye imkan tanınması gibi bir görevi üstlenerek, 2002 yılında yapılan düzenlemeler neticesinde kurulması zorunlu sistemler arasına girmiştir.

Ticari işletmelerin mal ve ürünlerinden, demirbaşlarından da önce insan hayatı gibi değeri ölçülemez bir varlığın korunmasını sağlayan bu sistemler tüm işletme sahiplerinin seçim yaparken bilhassa titiz davranması gereken güvenlik unsurlarıdır.

Dedektörleri aracılığıyla alev, ısı ve duman varlığını sezen bu akıllı sistemler insan hayatının korunmasını ve işletme bünyesindeki tüm demirbaş ve ticari varlıkların asgari hasarla yangını atlatmasını sağlar.

Yangın alarm sistemleri fiyatları projeye ve kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. 

Kullandığımız yangın alarm ve ihbar sistemi markaları :

Global, Teknim, Mavi, Eleks, Finder, Bosch, Honeywell

Markalar ve ürünler hakkında bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.

Konvansiyonel Sistemler
Konvansiyonel yangın ihbar sistemleri daha çok küçük ölçekli veya noktasal adresleme ihtiyacının az olduğu açık alan uygulamalarında tercih edilmektedir. Tercih sebebi ekonomik oluşudur.

Adresli yangın ihbar sistemleri
Adresli yangın ihbar sistemleri ise bölünmüş alanların fazla olduğu yapılar ile orta ve büyük ölçekli projelerde tercih edilmektedir. Adresli yangın alarm sistemleri içinde de adresleme teknolojilerine göre alt kategoriler bulunmaktadır.