Telefon Santral Sistemleri

Firmanızın tüm ihtiyaçlarına mükemmel cevap verebilecek ip santral çözümüdür.

Gelen çağrıları en doğru şekilde yönlendirmenin yanında firmanızdan yapılan çağrıları da en kaliteli ve en ekonomik  operatör ile yapılmasını sağlar.

Tüm görüşmelerin ses kayıtlarının alınması ve çağrı merkezi uygulamaları ile komplike bir çözümdür.

Dünya’nın her yerinde popüler olarak kullanılan işletim sistemleri olan Microsoft Windows, Linux OS ve Apple Mac OS işletim sistemlerinde sorunsuz olarak  çalışmaktadır.

Böylece ilave bir yatırım yapmadan kurmanız mümkün olacaktır.

Karel IPV50 IP Santral Çözümü, küçük ve orta ölçekli işletmelerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmış, veri görüntü ve ses trafiğinin tek kaynaktan kontrol edilmesini ve yönetilmesini sağlayan Yeni Nesil IP Santral Çözümüdür.

KAREL IPV50 IP Santral Çözümü, 100 adede kadar IP abone ve IP dış hattı destekler. TDM kanal kapasitesi tek sistemde 56 hatta kadar, 3 sistemde 168 hatta kadar büyüyebilmektedir. Artan kapasite ihtiyaçlarında santral değişimine gerek kalmadan kart veya lisans ilaveleriyle genişleyebilir kapasite seçenekleri sunar.

Uzak Ofis Uygulamaları, Mobilite, Tümleşik iletişim uygulamaları, durum bilgisi, anlık mesajlaşma, ses kalitesi ve güvenlik, görüntülü görüşme, konferans, Robot operatör, görüşme kayıt, çevre birimi esnekliği, heryerden erişebilirlik, web tabanlı yönetim, IP Fax desteği, çağrı kayıt raporlama, merkezi telefon rehberi, entegre Gateway, Çağrı süresi limitleme, IP Trunk, IP Abone uygulamaları IPV50 üstün santral çözümü sunmaktadır. 
 

MS26C Telefon Santralı (CID+SMS)

MS26C; 2 dış hat/ 6 dahili abone kapasitesine sahip, tüm hatlardan arayan numarayı gösterme (Caller ID), kısa mesaj gönderme/ alma (SMS) özelliklerinin yanısıra 100'den fazla programlanabilir kullanım özelliği ile büyük haberleşme kolaylıklarını küçük işletmelere ve evlere sunan telefon santralıdır. 
 

MS38C Telefon Santralı (CID+SMS)

MS38C; 4 dış hat/ 8 dahili abone kapasitesine sahip, tüm hatlardan arayan numarayı gösterme (Caller ID), kısa mesaj gönderme/ alma (SMS) özelliklerinin yanısıra 100'den fazla programlanabilir kullanım özelliği ile büyük haberleşme kolaylıklarını küçük işletmelere ve evlere sunan telefon santralıdır. MS38C, MS38S'in bütün çevre birimlerini kullanabilmektedir. 

MS48S Telefon Santralı

MS48S, küçük- orta ölçekli, büyümekte olan işyerleri için, farklı kapasite seçenekleri sunan, modüler, 100'ün üzerinde programlanabilir kullanım özelliği olan, servis ve bakım hizmetlerinde uzaktan programlama kolaylığı sağlayan telefon santralıdır. 

Diğer Telefon Santral Ürünleri

  • Küçük Kapasiteli Telefon Santralları
  • Orta ve Büyük Kapasiteli Telefon Santralları
  • GSM Terminalleri
  • ISDN Çözümleri
  • Kablosuz Sistemler