Merkezi Uydu Sistemleri

Tüm yaşam ve çalışma alanlarında temel ihtiyaç olan TV sistemlerini ve bir çok sistemi fiber optik ile entegre ederek mesafe ve abone sayısı olmaksızın taşıyor ve uzun yıllar kullanmanızı sağlıyoruz.
Proje yapısına göre Fiber veya Koaksiyel kablolama altyapısına, Merkezi Headend, Dijital Headend veya Merkezi Multiswitch Sistemi tabanlı olarak gelen istek ve taleplere uygun projelendirme yapıyoruz.
Projelendirme yaparken temel düşüncemiz ve hedefimiz her zaman için gelen istekler ve talepleri yapılara uygun bir şekilde karşılayacak ve minimum maliyetlerde olmasıdır.

UYDU SANTRALİ MULTISWITCH SİSTEMİ

  • Bu sistemde, uydudan alınan yayınların tamamı, içinde yükseltme devresi de bulunan bir anahtarlamalı dağıtıcı tarafından TV prizlerine dağıtılır. Uydu yayınları doğrudan prizlere ulaşır. İstenirse bu dağıtıcılara; kurulacak Headend merkezinden MATV yayınları kombine edilerek 85-2400 MHz’ lik yayınlar tüm prizlere ulaştırılabilir. Dört adet çanak anten yayınının tamamını prizlere ulaştırabilecek kapasiteye kadar uygun multiswitch çeşitleri bulunmaktadır.
  • Merkezi Uydu Sistemi Apartmanlarda Ve Sitelerde Uygulanan Ortak Çanak Anten İle Tüm Abonelere Sinyal Göndermektedir.

    MERKEZİ ÇANAK UYDU SİSTEMİ DERECELERİ

     

  • 42 Derece Türksat 4 A Uydusu
  • 13 Derece Hotbird Uydusu
  • Çanak Anten Ucuna Qwatro Lnb’ ler Kullanılır Digitürk Uydusu’ na Mdu 5 Lnb Takılır Tek Bir Dağıtıcı Multiswitch’e Toplanır Rg6 U4 kablosu Veya Rg6 U6 Kablosu İle Abonelerin İstedikleri Daire İçene Kadar Sinyal Gönderilir Rg 6 Kablosu’nun Uçuna Türksat ’in Önerdiği Uydu Alıcıları Takılır Ve Merkezi uydu Sistemi’nde Yayın Yapan Türksat 4 A Yeni Kanal Listesi İle Tüm Uydu Kanalları İzlenir.
  •  
  • 7 Derece Eutelsat Uydusu
  • 19’5 Derece Astra Uydusu


     
  • Çanak Anten Sistemi’ nizde Sinyal Sorunu Yaşıyorsanız Bunun Bir Cok Nedeni Olabilir.
  • Çanak Anten Rüzgardan Yağmurdan Ayarı Bozulmuş Olabilir.
  • Qwatro Lnb Bozulmuş Olabilir.
  • Uydu Cihazı’nız Arızalanmış Olabilir.
  • En Kötüsü İse Kablonun Bozulmuş Veya Kopmuş Olmasıdır.
  • Uydu Satrall Abone Cıkışı Arızanalnmış Olabilir.
  • Apartman Merkezi Uydu Sistemleri’ nde Dsmart Ve Digitürk Platform’da Cok Yağışlı Havalarda Sinyal Sorunu Yaşayabilirsiniz Ve Bunun Cözümüde Yoktur Her Yağışlı Havada Tv Yayını Veya Canlı Yayın Keyfiniz Kaçabilir Nedeni ise Cok Sağnak Yağışlı Havalarda Uydudan Sinyal Alınmaz Ama Merak Etmeyin Yağmur Hafifledikce Yayınlarınız Gelecektir.
  • Merkezi Sistem Sorunları İse Kullanıcı Hatası Dediğimiz Kablo Yanlış Bağlantıları Veya Yukardan Gelen Uydu Kablosu’nu Ev İçinde Dağıtıcı Switch İle 2 Veya 3 Uydu Alıcısına Sinyal Gönderilmesi’ dir Multiswitch Girişi 18 Volt’ a Göre Elektrik Alır Bir Uydu Alıcısı ise 18 Volt Elektrik’ten Beslenir Ve Birden Fazla Uydu Cihazı Takılırsa 18 Volt’ tan Yüksek Akım Gittiği İçin Giriş Bozulur Ve Daire Sahibi Yaptığı Hatanın Farkında Bile Değildir. Ve Uydu Merkezi Sistemleri Eğitimli Bilgili Kişiler Tarafından Tse Onaylı Malzemeler İle Kurulmasını Tavsiye Ediyoruz.


    Dünyada Hiç Bir Firma Hiç Bir Ürünü Daha Kalitesiz Yapmadan Daha Ucuza Satamaz. Bir Malın Sadece Fiyatına Bakmak Bazı Hileleri Peşinen Kabul Etmektir. 
     

    F KONNEKTÖR ( Presli )

    Kablolama yapılırken Sıkmalı F Konnektör kullanılması kayıpları önlemekte,müdahale durumlarında konnektörün kablodan çıkmasını önlemektedir.Tri-Shield kablolar için sıkıştırmalı, contalı Sterling SPl konnektörleri ekranlama etkinliği, nem tutma, korozyon, sağlamlık, geri dönüş gibi konulardaki tüm endüstri standart ve spekt değerlerinin üstünde olduğu test edilmiştir. F- konnektör, tek parçadan ibaret olup, nikel kaplama bronz malzemeden yapılmıştır. U.V. stabilizeli O ring, kolay tanımak için renk kodlu. RFI ekranlama koruması 80dB den fazla. SCTE speklerine uyum sağlayacak şekilde mükemmel koruma sağlar. Kablo tutma gücü kablo kopma gücünden fazladır, katışma ve geri dönüş kayıpları SCTE spektlerinin üstündedir.

     

    MULTISWICH / SANTRAL

    Türkiye şartlarına en uygun Yerli Üretim Multiswitch – Karasal yayın (Terestrial) girişinde bulunan dahili yükselteç ile TV bandında sorunsuz dağıtım Diseqc 2.0 yazılım Abone başına 100 metre dağıtım uzunluğu sağlayansantral, en yüksek binalarda dahi yüksek performans Interstage Amplifiers (Ara Yükselteç) Multiswitch ile daha çok Kaskat Multiswitch bağlama olanağı sağlar Interstage Amplifiers Modeller,eğimli karakteristili ile üst frekans bölgesindeki kayıpları karşılar SMPS Güç kaynağı ile kaskat modülleri de sorunsuz besler Tüm Multiswitch modellerinde oluşabilecek arızalara karşı hiç bir onarım yapılmadan 3 YIL ÜRÜN DEĞİŞİM GARANTİSİ Hızlı ve kolay kurulum, dayanıklı ve uzun ömürlü.

     

    ANTEN KABLOSU RGU6 

    Çift folyosu ve yüksek kaplama oranlı örgü katmanı ile yüksek sinyal iletim kapasitesi

    Ultraviyole korumalı dış katman sayesinde uzun ömürlü