Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik kayar bahçe kapıları ray üzerinde hareket eden kapılardır. Genellikle, apartman girişlerinde, villalarda, iş yerlerinde, stadyumlarda, büyük kapı girişi olana yerlerde özellikle okullarda kullanılmaktadır.

Uzaktan kumanda ve buton ile çalışabilirler. Yabancı araçların girişini ve toplu olarak insanların girişini ve çıkışını engelleyen bu kapılar elektrik motoru ile çalışmaktadır. Mevcut kapının ağırlığına göre motor tercihi yapılır. Herhangi bir sıkışmaya karşın emniyetli olan kayar bahçe kapıları manuel olarak ta açılabilir. Otomatik yana açılır kapı motorları ile elektrik kesintilerinde kayar kapı, anahtarla ve elle hareket ettirilebilir.
Ayrıca raysız sistemde çalıştırılan kayar kapı sistemlerimizde mevcuttur.

Aras Güvenlik Sistemleri olarak otomatik yana kayar bahçe kapı sistemlerinde butonlu veya uzaktan kumandalı seçeneklerinden istediğinizi kapınıza monte edebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çeşitli mimari tasarımlara uygun olarak imal edilebilen, elle veya motorla kontrol edilen, kapı yanlarında bulunan raylar sayesinde tavana doğru kayarak açılan, yayla dengelenmiş kapılardır. Müstakil konutların kapalı garaj girişlerinde, apartmanların ve sitelerin kapalı otopark girişlerinde tercih edilmektedir. 

Ayrıca fabrikalar , işletmeler için de büyük ölçülü hatta net geçiş sınırları dahilinde personel geçişli ve pencereli olmak üzere çeşitli yataklama seçenekleri de bulunmaktadır. 

Güvenlik ve estetiği aynı anda sunulabilen seksiyonel garaj kapıları, içi poliüretan dolgulu çelik kaplı panelleri ile güvenli ve uzun ömürlüdür. Çeşitli mimari tasarımlara uygun olarak geliştirilen yataklama sistemleri ile esnek bir uygulama alanına sahiptir. Araç sahiplerine konfor sağlayan bir uygulamadır. Bu kapılara uygulanabilen otomasyon sistemleri sayesinde yayalar ve araçlar yağmur, çamur, soğuk, sıcak gibi etkilere maruz kalmadan geçiş yapabilmektedir. Panel ve motor seçenekleri sayesinde, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kullanıldığı ortamlarda ısı, ses ve toz yalıtımı sağladığı için tercih edilir. 

Endüstriyel açık otopark sistemleri, adından da anlaşılacağı gibi endüstriyel alanlarda kullanılan sistemlerdir. Fabrikalarda, tesislerde, büyük depolarda ve bunun gibi bir çok endüstriyel alanlarda arabaların üstünü kapatmak için kullanılır. Açık otopark sistemleri aracınızı park ettikten sonra güneş ışınlarından ve kötü hava koşullarından korumaktadır. Yüksek sıcaklarda araçların içini serin tutan ve yağmurdan, kardan ve doludan koruyan bu otopark sistemi günümüzde sıkça kullanılmaktadır.

Endüstriyel otopark sistemleri araç sayısına ve ihtiyaca göre yapılmaktadır. Taşıyıcı çelik ayaklar üzerine lamine edilmiş solid polikarbon koruma malzemesiyle kaplanan otopark çatışı ile açık otopark sistemi yapmaktayız.
Ayrıca bu uygulama toplu yaşam alanlarında da uygulanmaktadır.

 

Kollu Otomatik Kapı Sistemleri
Yana Kayar Otomatik Kapı Sistemleri